Homeopati
Ordet homeopati betyr lik sykdom, hvilket vil si at et stoff som kan fremkalle symptomer hos en frisk person, også kan fjerne de samme symptomene hos en pasient som ikke er frisk. Homeopati stimulerer organismens iboende evne til å helbrede seg selv ved hjelp av individuelt utvalgte homeopatiske midler. En homeopat velger ut medisin tilpasset deg og dine symptomer spesifikt. Hensikten er å finne årsaken til at du er syk, og støtte kroppen til å leges ved hjelp av homeopatiske medisiner.


shutterstock_300776681

shutterstock_133162325

Fotsoneterapi
Fotsoneterapi er trykk- og massasjebehandling på reflekssoner under føttene. Reflekssonene på føttene har forbindelse med hele kroppen, og påvirker alle kroppsdeler og organer. Behandlingen virker utrensende, stimulerende og harmoniserende og kan hjelpe mot flere typer plager. Ved å massere reflekssonene kan blokkeringer og stagnasjoner løses opp slik at den naturlige sirkulasjonen av energi, blod og lymfe opprettholdes og kroppen regenereres mer effektivt.

Øreakupunktur
Øreakupunktur eller aurikkelterapi er en behandlingsform som bygger på en teori om at alle kroppens deler og funksjoner gjenspeiles I det ytre øret. Denne behandlingsmetoden har et stort medisinsk anvendelsesområde som baserer seg på enkle prinsipper. Øreakupunktur kan benyttes alene, men ofte også som støttebehandling ved en del typer akutte og kroniske sykdommer. Mange kommer med plager som spenninger i muskulatur, senebetennelser, allergier, bihulebetennelser, mensforstyrrelser, fordøyelsesplager, infeksjoner mm.

shutterstock_185284667

 

shutterstock_338969465

 

 

 

Kosmetisk akupunktur
Kosmetisk akupunktur stimulerer og bedrer sirkulasjon i ansiktet og styrker bindevevet, som gir deg et løft og en fin glød i huden. Helt fri for rynker blir man ikke siden alder, livsstil og gener med tiden setter sine spor, men man kan bidra til å balansere, forebygge og friske opp hudens struktur. Det fine med akupunktur er at den er fri for ubehagelige bivirkninger, og man tilfører ikke kroppen unaturlige stoffer man ikke vet utfallet av.

Kopping massasje
Kopping massasje kan brukes ved langvarige eller akutte muskelsmerter. Kopping får fart på sirkulasjonen, løsner opp i bindevev, senker spenninger i muskulatur og bidrar til bedre utrensning av avfallsstoffer. Kopping er en sterkere variant av bindevevsmassasje, og kan effektivt løsne opp stiv nakke og stramme skuldre. Hjelper også med å redusere spenningshodepine. Kopping er også en effektiv form for detox og har god effekt på cellulitter.

shutterstock_104630060